Makelaar

Gebruikteafzuigsystemen.nl. is dé makelaar voor en met u in de markt. Wij werken onafhankelijk en discreet, spreken met u af wat u wel en niet gepubliceerd wilt hebben en fungeren als tussenpersoon zoals u dat wilt.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Verkoopbemiddeling het is vaak moeilijk om bij de verkoop van een afzuigsysteem de waarde ervan goed in te schatten, dit is namelijk van veel factoren afhankelijk. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw occasion voorzien van een juiste waardebepaling. Daarnaast zorgen wij voor de verkoop van uw afzuigsysteem. Vul het contactformulier in en wij nemen uw installatie op in ons assortiment!

  • Aankoopbemiddeling bent u op zoek naar een occasion die bij u past bij uw situatie. Maar u wilt graag advies welke het beste past bij uw situatie? Vul het contactformulier in. Wij nemen dan contact met u op en zoek samen met u naar een passende oplossing.

  • Demontage en montage het demonteren en monteren van afzuigsystemen is specialistisch werk. Wij hebben de juiste mensen die voor u de klus kunnen klaren. U hoeft alleen maar aan te geven wat precies uw wensen en eisen zijn en wij zorgen voor de rest.